cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Cisco Community Designated VIP Class of 2020

399
Views
0
Helpful
3
Replies

MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Hi team when im  going to deploy service graph in MSO it shows below error,

 

MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG_1 must have subnet configured for service graph SG_INFRA

 

What will be the issue for this ?

08_02_19.jpg

Everyone's tags (6)
3 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions
Beginner

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

hello,

I have the same problem:

"Bad Request: Provider EPG must have subnet configured for service graph"

for information about MSO: 1.2 (5) & APIC : 3.2 (9b)

did you find a solution?

thanks

View solution in original post

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Hi,

Please add the subnet to the consumer epg side. other wise service graph is
not working. it is the design.

Please let me know any clarification needed.

View solution in original post

Highlighted

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Found a Solution.

 

Hi,
 
Please add the ip subnet to the consumer EPG side. other wise service graph is not working. That fault will raise after adding the consumer EPG subnet to the Consumer EPG
 

View solution in original post

Everyone's tags (6)
3 REPLIES 3
Beginner

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

hello,

I have the same problem:

"Bad Request: Provider EPG must have subnet configured for service graph"

for information about MSO: 1.2 (5) & APIC : 3.2 (9b)

did you find a solution?

thanks

View solution in original post

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Hi,

Please add the subnet to the consumer epg side. other wise service graph is
not working. it is the design.

Please let me know any clarification needed.

View solution in original post

Highlighted

Re: MSO unable to deploy SG giving error , Bad Request: Consumer EPG must have subnet configured for service graph SG_INFRA

Found a Solution.

 

Hi,
 
Please add the ip subnet to the consumer EPG side. other wise service graph is not working. That fault will raise after adding the consumer EPG subnet to the Consumer EPG
 

View solution in original post

Everyone's tags (6)
CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
FusionCharts will render here