cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
372
Views
0
Helpful
3
Replies

VSOM Not Showing Disk Usage for Media Servers

ciscoD3VR
Beginner
Beginner

I wanted to try and figure out why my Operations Manager is not synchronizing the disk usage of the media servers storage partition. Currently I am running a fully virtualized environment on a Cisco UCS-B series chassis with version VSM 7.5.1 (Redhat 6.4) on my Operations Manager and all of the media servers.

 

As shown in the image below I am providing an example of the disk usage that shows for one of my media servers in the Operations Manager

Below is the an image of the disk usage shown through CLI of the same server.

As you can see there is a major discrepancy between the 37MB Used(Operations Manager) and the 4.8TB Used(CLI).

Has anyone ran into a similar issue and found a resolution, or know of the scripts on the Operations Manager or the media servers that are responsible for the sychronization of this information.

 

Thanks,

 

Michael

3 Replies 3

ciscoD3VR
Beginner
Beginner

FYI,

I went through and did a reboot of the affected media servers and the Operations Manager is now showing the proper disk usage amounts.

Scott Olsen
Frequent Contributor
Frequent Contributor

Interesting.  Thanks for following up and letting us know a punt self-righted it.  Have you checked to see if it only updated the once, or is it keeping accurate track now as storage get used?

Scott Olsen Solutions Specialist Bulletproof Solutions Inc. Web: www.bulletproofsi.com

Hello Scott,

I have confirmed today that after rebooting the media servers last night that all of the disk usage counts are updating correctly.

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers