cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

If your Cloud Collaboration question is not answered quickly, please email devsupport@webex.com for additional help

1587
Views
2
Helpful
3
Replies
IanHGrahamRS
Beginner

Fail to forward request:null

I am getting the following error when trying to reach the sandbox (both a permanent shared sandbox and the shared reserved sandbox):


<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>

<serv:message

    xmlns:serv="http://www.webex.com/schemas/2002/06/service"

    xmlns:com="http://www.webex.com/schemas/2002/06/common">

    <serv:header>

        <serv:response>

            <serv:result>FAILURE</serv:result>

            <serv:reason>Fail to forward request:null</serv:reason>

            <serv:gsbStatus>PRIMARY</serv:gsbStatus>

            <serv:exceptionID>000000</serv:exceptionID>

        </serv:response>

    </serv:header>

    <serv:body></serv:body>

</serv:message>

I am have tried using 2 different sets of credentials and at least one set works from a different machine.

My request body is:

  <serv:message xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:serv="http://www.webex.com/schemas/2002/06/service">

      <header>

          <securityContext>

              <email>[test email goes here]</email>

              <partnerID>g0webx!</partnerID>

              <password>[test account password here]</password>

              <siteID>690319

              </siteID>

              <webExID>[test webex id here]

              </webExID>

          </securityContext>

      </header>

      <body>

          <bodyContent xsi:type="java:com.webex.service.binding.meeting.CreateMeeting">

              <accessControl>

                  <meetingPassword>1234

                  </meetingPassword>

              </accessControl>

              <enableOptions>

                  <audioVideo>true

                  </audioVideo>

                  <chat>true

                  </chat>

                  <poll>true

                  </poll>

                  <attendeeList>true

                  </attendeeList>

              </enableOptions>

              <metaData>

                  <agenda>

                      <![CDATA[Meeting]]>

                  </agenda>

                  <confName>

                      <![CDATA[Topic]]>

                  </confName>

                  <meetingType>0

                  </meetingType>

              </metaData>

              <participants>

                  <attendees>

                      <attendee>

                          <person>

                              <email>

                                  <![CDATA[test participant email goes here]]>

                              </email>

                              <name>

                                  <![CDATA[John the Owner]]>

                              </name>

                          </person>

                      </attendee>

                  </attendees>

                  <maxUserNumber>4

                  </maxUserNumber>

              </participants>

              <schedule>

                  <duration>20

                  </duration>

                  <openTime>600

                  </openTime>

                  <startDate>10/06/2016 21:10:00

                  </startDate>

                  <timeZoneID>20

                  </timeZoneID>

              </schedule>

          </bodyContent>

      </body>

  </serv:message>

Has anyone else encountered this error?  How did you resolve it?  Any help is greatly appreciated.

Thank you,

Ian

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions

You'll need to remove the newlines and spaces from your XML elements like I outlined above.

View solution in original post

3 REPLIES 3
ryanhunt
Contributor

Try replacing your security context with:

<securityContext>

    <webExID>[test webex id here]</webExID>

    <password>[test account password here]</password>

    <sitename>apidemoeu</sitename>

</securityContext>

and make sure the XML Service URL your using is:

https://apidemoeu.webex.com/WBXService/XMLService

Ryan,

Thank you for the suggestion.

After making the changes you suggested and confirming the URL, I still get the same error message.

Thank you,

Ian

You'll need to remove the newlines and spaces from your XML elements like I outlined above.

View solution in original post

Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad