cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1194
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted
Beginner

Application Error Message

Hi, 

 

I have a Cisco M1060 Management Appliance, and recently started having the following issues; Unable to log in with any user account apart from the Default "admin" account, if attempting to log in with any other account the following screen is shown (AppError.jpg attachment). If I try and log in via the CLI with any user account the putty session window just closes, but if I log in with the Default Admin account it logs in fine. 

 

Running a tail gui_logs I get the following output: 

Thu May 14 12:03:04 2015 Critical: An application fault occurred: ('egg/fast_rpc.py request|278', "<type 'exceptions.AttributeError'>", "'module' object has no attribute 'LDAPResult_to_string'", '[util/Aquarium.py screenLoop|408] [util/InternalLibrary.py inverseExtend|328] [util/InternalLibrary.py __call__|769] [screen/Controller.py __call__|27] [util/InternalLibrary.py __call__|769] [screen/CommonController.py __call__|66] [util/InternalLibrary.py __call__|769] [screen/AppController.py __call__|182] [util/InternalLibrary.py __call__|771] [screen/login.py __call__|68] [screen/Controller.py executeAction|70] [screen/login.py doLoginAction|204] [session/CoroSessionContainer.py login|250] [shared/ExternalAuth.py get_user_entry|303] [external_auth/__init__.py get_user_entry|183] [external_auth/__init__.py get_user_groups|382] [egg/verdict_cache.py get_verdict|127] [egg/verdict_cache.py do_scan|121] [external_auth/__init__.py _get_user_groups|330] [external_auth/ldap_rpc_client.py decorator|23] [external_auth/ldap_rpc_client.py get_user_groups|52] [egg/fast_rpc_proxy.py __method_caller__|20] [egg/fast_rpc.py request|278]')
Thu May 14 12:03:04 2015 Info: req:156.150.222.29 user:- id:tdIevndDRGi975uGR2FK 500 POST /login HTTP/1.1 Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Thu May 14 12:03:04 2015 Info: req:156.150.222.29 user:- id:tdIevndDRGi975uGR2FK 200 GET /yui_webui HTTP/1.1 Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0
Thu May 14 12:03:04 2015 Info: req:156.150.222.29 user:- id:tdIevndDRGi975uGR2FK 200 GET /javascript?CSRFKey=a8ed6a97-7ca3-414d-bd2c-e38cd1b7a85f&language=en-us HTTP/1.1 Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:28.0) Gecko/20100101 Firefox/28.0

 

This Error will also appear when doing certain actions within the web interface, most notably when trying to download or save the current config. 

 

Current AsyncOS Version is 8.1.1-033 

The Appliance has been rebooted.

 

Any Help would be much appreciated. 

 

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Cisco Employee

This is a known and previously seen defect for that version of AsyncOS for SMA:

https://tools.cisco.com/bugsearch/bug/CSCzv15527

Symptom:
When trying to log into the applinace, the user is presented with a note that an application fault has occurred and the user is not granted access to the appliance.

Conditions:
- The appliance is configured with LDAP Authentication.
- The username is configured in both the appliance and in LDAP.

Workaround:
- Verify that the credentials are correct and match the user's information as required by the appliance in the LDAP External Authentication Query.
- Remove LDAP External Authentication.
- The local "admin" account will always have access to the appliance.
- In AD try changing the port to Global Catalogue 3268

View solution in original post

1 REPLY 1
Highlighted
Cisco Employee

This is a known and previously seen defect for that version of AsyncOS for SMA:

https://tools.cisco.com/bugsearch/bug/CSCzv15527

Symptom:
When trying to log into the applinace, the user is presented with a note that an application fault has occurred and the user is not granted access to the appliance.

Conditions:
- The appliance is configured with LDAP Authentication.
- The username is configured in both the appliance and in LDAP.

Workaround:
- Verify that the credentials are correct and match the user's information as required by the appliance in the LDAP External Authentication Query.
- Remove LDAP External Authentication.
- The local "admin" account will always have access to the appliance.
- In AD try changing the port to Global Catalogue 3268

View solution in original post