cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Announcements
Choose one of the topics below to view our ISE Resources to help you on your journey with ISE

This community is for technical, feature, configuration and deployment questions.
For production deployment issues, please contact the TAC! We will not comment or assist with your TAC case in these forums.
Please see How to Ask the Community for Help for other best practices.

345
Views
0
Helpful
4
Replies
Highlighted
Enthusiast

ISE 1.2 and WLC 7.4 Stability

We are deploying ISE 1.2 for wireless only and have been experiencing a lot of issues with central web auth on controllers on version 7.4MR2. It appears we are hitting a bug, but I am curious what others on ISE 1.2 have found as the best stable WLC code to use? Has anyone been experiencing issues on 7.4 specific to CWA and web redirect? We are encountering a problem where users are getting constantly thrown back to the guest portal page after about 5 to 10 minutes after successfully logging in. Thanks.
4 REPLIES 4
Highlighted
Rising star

Hi,I have been running 7.4

Hi,

I have been running 7.4.115.0 on a production system for over 6 months with no visible issues.  The 7.4.115.0 patch is a special release to fix Apple iOS7 captive portal bypass. Other than that, 7.4.110.0 was pretty stable.

You might consider changing the Guest WLAN session timeout on the advanced page on the WLAN in the WLC to a higher number which may fix your re-authentication issue every 5-10 minutes.

 

Highlighted
Enthusiast

We actually disabled the

We actually disabled the session timeout. Didn't resolve this problem. We are working with TAC on an engineering build that is suppose to address this issue.

Highlighted
Enthusiast

the issue is with 7.4MR2,

the issue is with 7.4MR2, this is a bug for CWA. you have done right thing to open a case in TAC.

Highlighted
Beginner

Hello, Did you disable the

Hello,

 

Did you disable the WLC timeout as well? Can you run some debugs on the WLC and reproduce the issue.

If no timeout configure then you are right this might be a bug.

I used to support this product back in Cisco and I do remember a lot of issues with WLC version 7.4.

 

Regards,

 

Erdelgad