cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Join Customer Connection to register!
539
Views
0
Helpful
2
Replies
yunchouljung
Beginner

Log message is not logged in buffer

Hello

my name is yun choulj jung in korea

Yesterday, i changed a logging buffer size in Catalyst 4510R-E and up and down the fastethernet interface.

but interface up/down status is not logged in buffer memory.

so, i rechanged a configuration originally and reboot the chassis.

but log was not saved in buffer.

i know the bug id CSCdu60369.

http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCdu60369

So, i "no logging syncrous" command enterd but result was same.

Environment

C4510R-E (cat4500-entservicesk9-mz.122-31.SGA11.bin)

H_NEW4510R_A#show logg
Syslog logging: enabled (0 messages dropped, 1 messages rate-limited, 0 flushes, 0 overruns, xml disabled, filtering disabled)
    Console logging: level debugging, 329 messages logged, xml disabled,
                     filtering disabled
    Monitor logging: level debugging, 6 messages logged, xml disabled,
                     filtering disabled
    Buffer logging: level debugging, 89 messages logged, xml disabled,
                    filtering disabled
    Exception Logging: size (8192 bytes)
    Count and timestamp logging messages: disabled
    Trap logging: level informational, 333 message lines logged
         
Log Buffer (4096 bytes):

......................................................

i attached the configuration

tell me the workaround or advice.

thanks in advance.

by yunchouljung

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Brandon Lynch
Cisco Employee

Hey Yun Choulj Jung,

Can you try configuring the following globally on the switch -

logging event link-status

If that doesn't take, try going into the interface configuration and configuring it.  Then, bounce the interface and let me know what you find.  Thanks.

Brandon

View solution in original post

2 REPLIES 2
Brandon Lynch
Cisco Employee

Hey Yun Choulj Jung,

Can you try configuring the following globally on the switch -

logging event link-status

If that doesn't take, try going into the interface configuration and configuring it.  Then, bounce the interface and let me know what you find.  Thanks.

Brandon

View solution in original post

thank you, brandon

the problem is resolved because of you

again, thank you very much!