mahenkpatel
Beginner
Beginner
Member since ‎01-23-2013
‎08-18-2017

User Statistics

  • 8 Posts
  • 0 Solutions
  • 0 Helpful votes Given
  • 0 Helpful votes Received

User Activity

Hi,I am having a weird issue in a small ipv6 network. I have 2 routers connected directly with each other and servers on each side of both the routers, the servers are configured with static ip address with the router's interface as default gateway.E...
Hi,I am trying to configure ip sla for floating default route for my IPv6 address. I have already configure IPv6 address on the interface and also enabled IPv6 unicast-routing on the router, still my ip sla command is not allowing me to enter ipv6 ad...
I have migrated an old ironport wsa to new s670 appliance, the configuration is same.  It worked fine for about a month but now it is blocking legitimate users randomly. It is happening frequently and there is no pattern for this issue, it's totally ...
I was trying to configure an old cisco WS-C3548-XL switch but after connecting to console I am not getting any output on the console window. I tried restarting the switch a few time but nothin gon the screen. 1-2 times it showed a line of garbled tex...
Hi,Recently I came across a but in Cisco ASA (Version 8.2(1)), you can find the details of the bug from the below link. http://tools.cisco.com/Support/BugToolKit/search/getBugDetails.do?method=fetchBugDetails&bugId=CSCtg86810&Submit=SearchI just want...
Community Statistics
Member Since ‎01-23-2013 09:23 PM
Date Last Visited ‎08-18-2017 04:00 AM
Posts 8