funraps
Beginner
Beginner
Member since ‎05-06-2004
‎08-18-2017

User Statistics

  • 40 Posts
  • 0 Solutions
  • 11 Helpful votes Given
  • 0 Helpful votes Received
Recent Badges
20 Replies
10 Replies
5 Replies

User Activity

Hello everyone, this is weird.I have a 4006, with a sup III, 3x 400W power supplies and yet when I do "show power" inline power shows available 0 and none of my phones turn up.I've tried to configure power to auto, switchport to 802.1P, setup VLANs a...
Hello,I have quite a few tunnels already setup (L2L) but now when I try to add more and I enter all the crypto and isakmp settings (including peers, interesting traffic etc) the Pix takes the commands, it does not say that it's incomplete but then wh...
Hello,I have 2 P2P DS-3's and they are setup with CEF per-packet, I also have a few T-1's as a backup (MLPP), however I only get 30 MB transfer (peak) from the two DS-3's, looking at traffic they ARE load balancing but I never get the full bandwidth...
Hello everyone, I'm probably a little off, tired, working on too many things and I need a fresh pair of eyes...The VPN tunnel in the config below establishes but I think my access lists are messed up.The vendor see's my INTERNAL IP range instead of t...
Hi Layout1:companyA-VPN PEER-- Internet -- PIX1--Router1-Network1All users from network1 are able to connect to companya through the VPN tunnel, however I have several other office inside that I need to go through the tunnel.Layout2: ...
Community Statistics
Member Since ‎05-06-2004 04:39 PM
Date Last Visited ‎08-18-2017 03:51 AM
Posts 40
Helpful Votes Given To