cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
824
Views
0
Helpful
1
Replies

configuration/eun directory missing on S-Series WSA

artagel
Beginner
Beginner

Hi,

I've got a S300 Virtual WSA that seems to be missing the configuration/eun files.

As you can see, when I ftp into the wsa, there doesn't seem to be a eun directory into the configuration folder.

image001.png

However, if I try to go to a bad url, I do get an error page, so the file must be somewhere.

image001-1.png

I've tried advancedproxyconfig in the cli, and setting the EUN to custom, then rebooting to see if the files appeared, but that didn't help.

Anyone know why I can't find the eun files?  Or if they moved?

-Dan

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

Erik Kaiser
Cisco Employee
Cisco Employee

Hi Dan,

I would recommend opening a TAC case with the Web Cache Content Security Team from your virtual WSA.

Sincerely,

Erik Kaiser
WSA CSE
WSA Cisco Forums Moderator

Sincerely, Erik Kaiser WSA CSE WSA Cisco Forums Moderator

View solution in original post

1 Reply 1

Erik Kaiser
Cisco Employee
Cisco Employee

Hi Dan,

I would recommend opening a TAC case with the Web Cache Content Security Team from your virtual WSA.

Sincerely,

Erik Kaiser
WSA CSE
WSA Cisco Forums Moderator

Sincerely, Erik Kaiser WSA CSE WSA Cisco Forums Moderator
Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community: