cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
387
Views
15
Helpful
3
Replies

CSCvh93166 - Unable to add portgroups to the vcenter domain after renaming an uplink from the vcenter

I have same issue this Bug in version 3.1(2m).

3 REPLIES 3
Beginner

Re: CSCvh93166 - Unable to add portgroups to the vcenter domain after renaming an uplink from the vcenter

I would add more information about this issue:

Behavior: Usually adding a new port-group (EPG) takes 1 second. With this fault it will takes 15 minutes or it will added no more (Fault606347)

Cisco suggests this: https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvh93166/?rfs=iqvred

BUT no up-links names was changed.

Solution should be delete and re-create DVS but it is destructive!!!

Any ideas?

 

Beginner

Re: CSCvh93166 - Unable to add portgroups to the vcenter domain after renaming an uplink from the vcenter

Update: The Cisco release say this - see attached file Rel4.1

 

Complete link: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/switches/datacenter/aci/apic/sw/4-x/virtualization/Cisco-ACI-Virtualization-Guide-411/Cisco-ACI-Virtualization-Guide-411_chapter_011.html

 

 

Anyone have many folders in vcenter?

 

Beginner

Re: CSCvh93166 - Unable to add portgroups to the vcenter domain after renaming an uplink from the vcenter

I solved the case.

One of 3 APIC was slow to push configuration to vcenter.

This faulty APIC was replaced with new one and I fixed the issue.

Another solution could be: If you are in multi-pod configuration and you have 1 APIC and vcenter in POD1 and others 2 APICs in the POD 2, pay attention to DON'T have time delay between APIC1 in POD1 and the others in POD2.

In this case you must have the leader APIC near to vcenter.

 

 

 

 

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
August's Community Spotlight Awards