cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1344
Views
0
Helpful
4
Replies
Highlighted
Beginner

Unity Connection 8.6 with Exchange 2003

Trying to integrate Unity Connection 8.6 with Exchange 2003.  I keep receiving this error message while testing the accts.  Only thing that I can get to work is a message relay just stating that the user has a message.

HTTP status=[440] diagnostic=[Bad response from server, HTTP code  returned: 440]  url=[https://webmail.customer.com/exchange/user@customer.com//webmail.customer.com/exchange/user@customer.com]  request=[<?xml version="1.0"?> <D:propfind xmlns:D="DAV:" xmlns:fh="urn:schemas:httpmail:"  xmlns:h="http://schemas.microsoft.com/repl/"> <D:prop> <fh:msgfolderroot/> </D:prop> </D:propfind> ] response=[<HTML><BODY>440 Login  Timeout</BODY></HTML>]

Thanks for any help.

4 REPLIES 4
Highlighted
Beginner

Unity Connection 8.6 with Exchange 2003

I changed this to http instead of https and now it works except when i leave a voicemail, there is no attachment, just an email stating message from (number).  Nothing is in the body of the email message.

Highlighted
Beginner

Unity Connection 8.6 with Exchange 2003

This is actually working after all now, found out that OWA doesn't show the attachments with Exchange 2003.

Highlighted
Beginner

Unity Connection 8.6 with Exchange 2003

What did you do to fix it Brad? 

Regards,

Jason

Highlighted
Beginner

Unity Connection 8.6 with Exchange 2003

I am having same issue with Unity 9.1.1a and Exchange 2003 SP2.  Outlook works fine but OWA not showing the attachment.  Has anyone come up with a workaround such as doing "accept and relay" under Unified Messaging Accounts?  We just upgraded from Unity 7 with UM to UCXn 9.1 single inbox.  Any help is appreciated!