cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
803
Views
15
Helpful
26
Replies
Highlighted
Beginner

AutoCad LT and CSA version 6.0.0.201

I am a newbie to CSA and we are running version 6 and I can't get AutoCAD LT to run on a machine running CSA. When I uninstall all is well. I am sure I am missing something and was hoping someone could help me on this one.

Thanks,

Dan

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

That is typically the case with these problematic apps. Disabling csauser.dll will make the problem go away but you lose much functionality.

Mine worked with this rule:

When try to run it will .

That should fix it.

Is that how your rule is configured?

Tom

View solution in original post

26 REPLIES 26
Highlighted
Beginner

The first thing I would do, is turn on the verbose logging and put the agent in "Audit" mode. This way you can see what CSA could possibly be blocking. From there you could add your exceptions that allow AutoCAD LT to run.

Highlighted

I turned on Verbose logging and ran AutoCad and nothing showed up in the logs.

Dan

Highlighted

Put the group the host is in, in Audit mode. This will show all events firing.

Highlighted

Done and still nothing.

Dan

Highlighted

Are you seeing any events whatsoever? Or just not AutoCAD related?

Highlighted

I do see other events. Just nothing from AutoCAD.

Highlighted

You may need to create a rule that adds AutoCAD LT to the DAC <*Processes requiring Kernel Only Protection> to allow it to function properly.

It is documented here and though it is for v 4.5, it should work the same for v6.

http://www.cisco.com/en/US/products/sw/secursw/ps5057/products_configuration_example09186a00805f0c18.shtml

Tom

Highlighted

Tom's answer is spot-on. a "5" from NYC.

Highlighted

Thanks Paul, I hope it works!

Let us know how it goes Dan.

Tom

Highlighted

Sorry Guys. I am just getting back to this issue. I will try what you recommend and let you know.

Thanks,

Dan

Highlighted

I did what you recommended and still nothing. Must be something other than the aclt.exe that is shutting it down.

Dan

Highlighted

Will I uninstalled CSA from a Client having issues with AcadLT and found only 2 processes happen when running AcadLT aclt.exe and assist.exe. I am going to try what you recommended with regard to an excultion of the assist.exe and see what happens.

Thanks,

Dan

Highlighted

Will I uninstalled CSA from a Client having issues with AcadLT and found only 2 processes happen when running AcadLT aclt.exe and assist.exe. I am going to try what you recommended with regard to an excultion of the assist.exe and see what happens.

Thanks,

Dan

Highlighted

I tried this with both files I found starting and still the application shuts down.

Thanks for you help. I am going to open a case with TAC.

Content for Community-Ad