cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1042
Views
0
Helpful
7
Replies
aakashojha
Beginner

Cisco 892 Wireless issue

Hi team,

I have a strange error in Cisco CISCO892W-AGN-E-K9 that i bought for our clients a month back.

- the router doesn't display the SSID for a longer period. Its like on and off of the SSID, showing sometimes and sometimes blank.

Please help with the issue.

7 REPLIES 7
Scott Fella
Hall of Fame Guru

Can you post the AP config. Is it different devices having issues or just one. They have within coverage.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***

Hey Scott,

Please not the config below-

dot11 syslog

!

dot11 ssid NWEDC

   authentication open

   authentication key-management wpa version 2

   guest-mode

   wpa-psk ascii 7 1102161612020003162F2A

!

!

!

username nwedc privilege 15 secret 5 $1$.SrJ$u3EVvjrMbli/I6UODVJoW.

!

!

bridge irb

!

!

interface Dot11Radio0

no ip address

no ip route-cache

!

encryption mode ciphers tkip

!

ssid NWEDC

!

antenna gain 0

station-role root

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface Dot11Radio1

no ip address

no ip route-cache

shutdown

antenna gain 0

no dfs band block

channel dfs

station-role root

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface GigabitEthernet0

description the embedded AP GigabitEthernet 0 is an internal interface connecting AP with the host router

no ip address

no ip route-cache

bridge-group 1

no bridge-group 1 source-learning

bridge-group 1 spanning-disabled

!

interface BVI1

ip address 192.168.1.10 255.255.255.0

no ip route-cache

!

!

interface wlan-ap0

description Service module interface to manage the embedded AP

ip unnumbered Vlan1

arp timeout 0

Scott Fella
Hall of Fame Guru

You need to either use WPA/TKIP or WPA2/AES. You have WPA2/TKIP and that is why. Try to change that and it should fix your issue.

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

-Scott
*** Please rate helpful posts ***

Thanks, i will try and let you know. But i do not understand what it has to do with the SSID

Hi Scott,

It does not work. I still have the same issue. SSID is ON and Off.

Hi, What is the code version the AP module is running?

Hi,

Can you confirm the radio interface status when the issue is reported.

Do you see any r0.core/r1.core files in "sh flash"?

Regards

Sahil

Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad