cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
701
Views
0
Helpful
0
Replies
Naderi
Beginner

Wireless Users are not getting IP address from WAP that connected to Cradlepoint!

Hi everyone!
I have a MPLS network with about 50 WAP's (AIR-AP1852I-Z-K9) and WLC that connected to DHCP server and everything was working fine. we recently added a new site and for new site we couldn't use fiber link so we decided to use Cradle point (LTE solution) instead of cisco router and now we are connected to MPLS network.

All my VLAN's are working fine but I have issue with WIFI VLAN's.

I have 3 VLAN's for WIFI network (Guest (112), Private(110) and BYOD(111), I created DHCP scopes on DHCP servers like before and configured Cisco 2960 SW ports for new WAP's but I couldn't get IP from DHCP server!
the Cradle point connected to Cisco switch via a trunk port.

my configuration in switch is :

Trunk port:
interface GigabitEthernet1/0/1
description ***Uplink to Cradlepoint***
switchport mode trunk
spanning-tree portfast edge


WAP's Port on Switch:
interface GigabitEthernet1/0/48
description ***Access Point Uplink
switchport trunk allowed vlan 100,101,110-112
switchport trunk native vlan 100
switchport mode trunk

In Cradle point I've create VLAN's and also Network ports then add in zone firewall.
NCOS: VLAN & Trunking Configuration (cradlepoint.com)

WAP is up in WLC but users can't get IP from DHCP from any SSID.

I don't know what is my mistake and why I can't get IP address from DHCP server for WiFi users!

Any advice please?
Thanks in advance.

Regards,
Ali



0 REPLIES 0
Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad