cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
3644
Views
22
Helpful
20
Replies
Highlighted
Beginner

Re: PnP not working with APIC

Here is the show pnp tech from last try

Switch#show pnp tech-support

Cisco Employee

Re: PnP not working with APIC

hmm, it does not look like it started pnp process at all. Are you sure that you clear the device and everything?

Highlighted
Beginner

Re: PnP not working with APIC

Hi,

Have you made any progress with this?

I'm experiencing the same issues while trying to deploy to a 2960X switch.

I've tried to deploy through Cisco Prime Infrastructure 3.1.5.I first created a profile, then deployed through "Profile Activation".

The switch seem to successfully connect to the APIC-EM server, but it seem to stop after some initial connection with APIC-EM.

Output from APIC-EM:

10:52:37Received new work request from Agent while expecting work response. Retrying operation FILESYSTEM_INFO_REQUESTED
2017-04-07 10:50:37Received fault response from pnp agent for message correlatorId null Response String: XSVC:Client:A required attribute is missing:
2017-04-07 10:50:36Received fault response from pnp agent for message correlatorId null Response String: XSVC:Client:Badly framed XML received:
2017-04-07 10:50:36Received new work request from Agent while expecting work response. Retrying operation FILESYSTEM_INFO_REQUESTED
2017-04-07 10:48:36Received fault response from pnp agent for message correlatorId null Response String: XSVC:Client:A required attribute is missing:
2017-04-07 10:48:35Received fault response from pnp agent for message correlatorId null Response String: XSVC:Client:Badly framed XML received:
2017-04-07 10:48:35Received new work request from Agent while expecting work response. Retrying operation FILESYSTEM_INFO_REQUESTED
2017-04-07 10:48:35Device authentication status has changed to Unauthenticated(SUDI feature not supported by device)
2017-04-07 10:47:58Device first contact
2017-04-07 10:43:53Reloading of device FCW2XXXXX in progress.

Output from switch:

*Mar 1 00:00:27.615: Read env variable - LICENSE_BOOT_LEVEL =

*Jan 2 00:00:00.150: %IOS_LICENSE_IMAGE_APPLICATION-6-LICENSE_LEVEL: Module nam e = c2960x_lanbase Next reboot level = lanbase and License = lanbase

Apr 7 08:45:40.114: in Switch 0. Cannot read pid from Flexstack module

Apr 7 08:45:40.212: %HPAA:hpaa_port_bitmap_init:254:n_ports = 52, sizeof (**hpa a_port_bitmap.bitlist_array) = 16

Apr 7 08:46:23.980: %STACKMGR-4-SWITCH_ADDED: Switch 1 has been ADDED to the st ack

Apr 7 08:46:25.402: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Vlan1, chan ged state to down

Apr 7 08:46:25.402: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEtherne t0, changed state to down

Apr 7 08:46:27.248: %SPANTREE-5-EXTENDED_SYSID: Extended SysId enabled for type vlan

Apr 7 08:46:49.897: %STACKMGR-5-SWITCH_READY: Switch 1 is READY

Apr 7 08:46:49.897: %STACKMGR-4-STACK_LINK_CHANGE: Stack Port 1 Switch 1 has ch anged to state DOWN

Apr 7 08:46:49.897: %STACKMGR-4-STACK_LINK_CHANGE: Stack Port 2 Switch 1 has ch anged to state DOWN

Apr 7 08:46:50.415: %STACKMGR-5-MASTER_READY: Master Switch 1 is READY

Apr 7 08:46:50.422: %SYS-5-RESTART: System restarted --

Cisco IOS Software, C2960X Software (C2960X-UNIVERSALK9-M), Version 15.2(2)E6, R ELEASE SOFTWARE (fc1)

Technical Support: http://www.cisco.com/techsupport

Copyright (c) 1986-2016 by Cisco Systems, Inc.

Compiled Fri 16-Dec-16 21:27 by prod_rel_team

Apr 7 08:46:50.533: %USB_CONSOLE-6-MEDIA_RJ45: Console media-type is RJ45.

Apr 7 08:46:52.354: %LINK-3-UPDOWN: Interface FastEthernet0, changed state to d own

Apr 7 08:46:53.358: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface FastEtherne t0, changed state to down

Apr 7 08:46:55.304: %LINK-3-UPDOWN: Interface GigabitEthernet1/0/1, changed sta te to up

Apr 7 08:46:56.308: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface GigabitEthe rnet1/0/1, changed state to up

Apr 7 08:47:23.312: %LINEPROTO-5-UPDOWN: Line protocol on Interface Vlan1, chan ged state to up

Apr 7 08:47:27.831: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: Process state = READY

Apr 7 08:47:27.831: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: OK to process message

Apr 7 08:47:27.831: XML-UPDOWN: PNPA_DHCP_OP43 XML Interface(102) UP. PID=141

Apr 7 08:47:27.831: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdoon.1.ntf.don=141

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdoop.1.org=[A1D;B2;K4;I8.8.8.8; J80]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdgfa.1.inp=[B2;K4;I8.8.8.8;J80]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdgfa.1.B2.s12=[ ipv4 ]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdgfa.1.K4.htp=[ transport http ]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdgfa.1.Ix.srv.ip.rm=[ 8.8.8.8 ]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdgfa.1.Jx.srv.rt.rm=[ port 80 ]

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdoop.1.ztp=[pnp-zero-touch] host=[] ipad=[8.8.8.8] port=80

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pors.done=1

Apr 7 08:47:27.835: %PNPA-DHCP Op-43 Msg: _pdokp.1.now=PNPA_DHCP_OP43 pid=141

Apr 7 08:47:27.835: XML-UPDOWN: PNPA_DHCP_OP43 XML Interface(102) SHUTDOWN(101) . PID=141 got vend id vend spec. info ret: succeed

Apr 7 08:47:43.815: AUTOINSTALL: Obtain siaddr 9.9.9.9 (as config server)

Apr 7 08:47:53.822: %PNP-6-HTTP_CONNECTING: PnP Discovery trying to connect to PnP server http://8.8.8.8:80/pnp/HELLO

Apr 7 08:47:54.825: %PNP-6-HTTP_CONNECTED: PnP Discovery connected to PnP serve r http://8.8.8.8:80/pnp/HELLO

Apr 7 08:47:55.839: %PNP-6-PROFILE_CONFIG: PnP Discovery profile pnp-zero-touch configured

%Error opening tftp://9.9.9.9/network-confg (Timed out)

Apr 7 08:48:24.835: %SYS-6-CLOCKUPDATE: System clock has been updated from 08:4 8:20 UTC Fri Apr 7 2017 to 08:48:24 UTC Fri Apr 7 2017, configured from console by console.[OK]

Apr 7 08:48:33.076: %PKI-6-CONFIGAUTOSAVE: Running configuration saved to NVRAM

%Error opening tftp://9.9.9.9/cisconet.cfg (Timed out)

%Error opening tftp://9.9.9.9/router-confg (Timed out)

%Error opening tftp://9.9.9.9/ciscortr.cfg (Timed out)

Where 8.8.8.8 = APIC-EM, and 9.9.9.9 = DHCP-server.

DHCP Option 43 looks like this:

pnpScopeOption.png

Highlighted
Beginner

Re: PnP not working with APIC

Hi

I have not had much time to troubleshoot this but I have a TAC case going.

Had a webex with TAC but they needed to consult some people about this problem and should get back to me.

That was yesterday April 6th.

/Nils-Oskar

Highlighted

Re: PnP not working with APIC

Hi,

Do you have any updates on this issue? Did you or TAC find an explaination or workaround?

Highlighted
Beginner

Re: PnP not working with APIC

Hi,

Do you know what was the problem? I have a similar issue with C3560CX.

Thank you for your reply!

Content for Community-Ad
FusionCharts will render here