cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
4752
Views
15
Helpful
22
Replies

Bug Toolkit does not give search results back

Davide Figo
Beginner
Beginner

Hi,

Today everytime I ran a search for known bugs in an IOS release it gives the page correctly but where results should be it is blank...

Is it just me? I tried already changing browser, PC and ISP...

thnks for your atention

22 Replies 22

asolleti
Beginner
Beginner

Hi Davide

I observe similar issue. I have given the head's to the development/support team to help resolve the issue at the earliest.

Thanks

Arun Solleti

thanks Arun

charter
Beginner
Beginner

I am also experiencing this behavior.

KRISTINE OBrien
Beginner
Beginner

Same here.  No response back on a query.

Same here!

It's horrible.. no response in either IE 8 or Firefox 5.

I have submitted a support email, but have no idea when this will be resolved..

asolleti
Beginner
Beginner

Hi All

We have identified and resolved the issue.

Just verified to make sure the search is functioning correctly.

Thanks

Arun

Arun,

The issue still seems to be occuring as of today.  Using Firefox 6 or IE 8 I get zero search results.

-Steven

Please help us make the communities better. Rate helpful posts!

Hi Steven

Can you please provide criteria for your search operation (Bugid or Category/Product/Version etc) ?

I did a quick search on a product under "Router" category and got back results.

Thanks

Arun

I did two searches that came back blank:

In the first search, selected All IOS releases.  I chose the '12.4' train release '10c' and the third box was ANY.  I tried searching for MGCP and the results came back blank.

In the second search, I selected Communications Manager (Call Manager) and chose release 7.1.   I tried searching for mgcp and also tried RTMT.  Both results came back blank.  

In both cases, if I do not put any search terms in, I get all results just fine

-Steven

Please help us make the communities better. Rate helpful posts!

Roger Wiklund
Beginner
Beginner

I have the same problem.

I selected Routers -> Cisco 2800 ISR -> 12.4.24-T3 and searched for "floating". After Cisco logo animates I get a blank output.

The problem seems to be when you select "Known Affected Version (KAV)"

If you select "Fixed-in" or "Found-in" it works for me.

EDIT: If I select ANY instead of T3, I get blank output no matter what.

Hi

Steven & Roger

Thanks for providing the search criteria. Looks like use of keyword & Known Affected Version (KAV) combination together results into this behavior.

I have asked our development team to look into it.

Thanks

Arun

I'm having this issue as well for 'Voice and unified communications > cisco unified intelligence suite and intelligence centre', version 8

Sent from Cisco Technical Support iPhone App

Rob Huffman
Hall of Fame Community Legend Hall of Fame Community Legend
Hall of Fame Community Legend

Hi Arun,

Yes, no search results here either

Voice and Unified>Callmanager>6.1>route is one example

Page spins for a minute then yields no results. When using BSS there are 220

results.

Cheers!

Rob

Hi

Rob, Kent, Steven & Roger

Only work around that i have tested and worked multiple times, is not entering the keyword.

If you dont enter the keyword, then search results does come back for all scenarios mentioned above.

While it might not be a helpful workaround, but atleast tool will not block you from getting results (when not using keyword).

Thanks for your patience, while we are attempting to fix the problem.

Thanks

Arun

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers