cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
Walkthrough Wednesdays
527
Views
0
Helpful
2
Replies
jeliasoncisco
Contributor

Cisco Expressway MRA with Jabber audio problems

Hello Community,

 

I have Cisco Expressway C & E 8.5.1 setup and am having audio issues remotely with users on Jabber 10.6 Android, Windows, and iPhone.

 

I am wondering if this could be because my ASA 5512 is setup port forwarding the required ports to the Expressway E.

Does the NAT have to be 1:1 or can I do port forwarding?

 

Problem: when making an audio call there is no audio either direction 3 out of 5 calls. On the 4th and 5th calls there is audio.

I did a wireshark trace on the windows machine and I when there is no audio the client is sending the audio to the Expressway / ASA Public IP address, but nothing is being returned. When working, its a duplex communication from client to the Expressway E.

 

I have the Expressway E setup with dual interfaces and the second interface is the NAT interface with default gateway to the ASA.

The Expressway E first interface has static routes to the Expressway C on the UC subnet.

 

I appreciate your advise.

2 REPLIES 2
Tiago Lima
Beginner

Hi,

I have the same problem. Did you find a solution?

Best Regards,

Tiago Lima

Hi,

After Expressway-E restart, initial couple of calls works fine then audio comes like 90% breaking.

Can you guys please share list of port forwarding you have done on ASA?

thank you.

Rizwan Haider

Content for Community-Ad

Spotlight Awards 2021