cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
2004
Views
0
Helpful
7
Replies

cannot access or ping from computer catalyst 9200

R1nzler
Beginner
Beginner

Hello all,

 

i've configured my new cisco switch 9200

i've put the fibre port in trunk mode, allow all vlans, etc.

in the 3750x i can ping it and from all 2960s/x i can ping it to

 

however when i try to ssh or use the webgui it says "connection time out" and nothing happen and "connection timeout" in putty

 

cant seem to find whats missing

7 Replies 7

Seb Rupik
VIP Advisor VIP Advisor
VIP Advisor

Hi there,

Is the netmask on the management interface correct?

Does it have a default route configured?

 

cheers,

Seb.

R1nzler
Beginner
Beginner

@Seb Rupik 

i configured in the management vlan the ip and netmask.

if i assign the management vlan to a port and connect a cable there to a pc with the same IP i can access the webgui and ssh
however if i connect only the switch with the fibre cable in trunk i cannot access webgui or ssh

balaji.bandi
VIP Community Legend VIP Community Legend
VIP Community Legend

Can you post show run out put to look ?

 

have you connected PC to Manangement interface or any Gig interface ?

 

BB

***** Rate All Helpful Responses *****

How to Ask The Cisco Community for Help

What about the default gateway? From your test the PC and switch management SVI are in the same Layer2 broadcast domain and communication will work without a default gateway configured. If a device which resides in a different subnet cannot reach the 3750 but can reach the other 2960's then it is most likely down to the face the 3750 does not know where to route packets destined to other subnets to.

 

cheers,

Seb.

@Seb Rupik 

 

you were right i was missing the helper

after adding that everything is working fine

R1nzler
Beginner
Beginner

the fibre port is connected to TenGigabit and when i connect the pc is on gig interface

Can you please supply a detailed answer for your resolution.  I have a network of both 2960x and 9200 switches connected to a 9300 core.  Everything configured the same, the 2960x's can be SSH'd into but the 9200's cannot.  I can reach any device connected to them without issue, but not the switches themselves. 

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers