cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1739
Views
0
Helpful
8
Replies

Cisco Router C867VAE-W-A-K9 debug

tgut
Level 1
Level 1

Hello everybody,

i am getting this debug messages at the Wireless Access Point module in a Router C867VAE-W-A-K9

ap#Cur_Linestate = 0xd
VDSL_DSL_CMD_LINE_STATE_GET success
US: attndr 1389, actps 0, actatp 124, curLatn 0, curSatn 0, curSnrMgn 63
DS: attndr 30964, actps 0, actatp 47, curLatn 15, curSatn 12, curSnrMgn 366
****VDSL_DSL_CMD_LINE_ST_GET success

The issue is that i Can´t work with this debug logs at screen

i tried this commands:

no terminal monitor

undebug all

no debug all, etc

but says:

This command is not activated and only allowed for Cisco TAC to use

I need to stop them,

somebody can help me?

Thanks in Advance!

8 Replies 8

Mark Malone
VIP Alumni
VIP Alumni

Hi did you try no logging console either , think its terminal no monitor as well just in case you put it in that way above it may not do anything

can you post the show log as well just the top bit shows where logging to etc like


Syslog logging: enabled (0 messages dropped, 456 messages rate-limited, 7 flushes, 0 overruns, xml disabled, filtering disabled)

No Active Message Discriminator.



No Inactive Message Discriminator.


    Console logging: level debugging, 8573 messages logged, xml disabled,
                     filtering disabled
    Monitor logging: level debugging, 23 messages logged, xml disabled,
                     filtering disabled
        Logging to: vty1(0)
    Buffer logging:  level debugging, 9003 messages logged, xml disabled,
                    filtering disabled
    Exception Logging: size (4096 bytes)
    Count and timestamp logging messages: disabled
    Persistent logging: disabled

Thanks for your response Mark,

unfortunelly those debug messages are inside the Access Point Module

when i try to undebug all, there is a message:

CSC-867-VAE-LOU#1.1.1.1 2002
Trying 1.1.1.1, 2002 ... Open
Cur_Linestate = 0xd
VDSL_DSL_CMD_LINE_STATE_GET success
US: attndr 1389, actps 0, actatp 124, curLatn 0, curSatn 0, curSnrMgn 61
DS: attndr 30964, actps 0, actatp 47, curLatn 15, curSatn 12, curSnrMgn 366
****VDSL_DSL_CMD_LINE_ST_GET success
Cur_Linestate = 0xd

ap#debug Cur_Linestate = 0xd
VDSL_DSL_CMD_LINE_STATE_GET success
US: attndr 1385, actps 0, actatp 124, curLatn 0, curSatn 0, curSnrMgn 60
DS: attndr 30636, actps 0, actatp 47, curLatn 15, curSatn 14, curSnrMgn 362
****VDSL_DSL_CMD_LINE_ST_GET success
allCur_Linestate = 0xd
VDSL_DSL_CMD_LINE_STATE_GET success
US: attndr 1385, actps 0, actatp 124, curLatn 0, curSatn 0, curSnrMgn 60
DS: attndr 30636, actps 0, actatp 47, curLatn 15, curSatn 14, curSnrMgn 362
****VDSL_DSL_CMD_LINE_ST_GET success

This command is not activated and only allowed for Cisco TAC to use

And i can't do nothing...

wheres is it getting 1.1.1.1 is there a loopback configured with that ?

did you try reset the ap from the cli see if it clears it , other option is to factory default it if you have a backup of the config

service-module wlan-ap0 rese

service-module wlan-ap0 reset default-config

I also have this exact fault. The AP mode is unusable..

Any ideas on this.. ?

I have reset the Cisco 867 back to factory config and re built with still the same issue.

Hello Everybody,

I had to change the equipment, it is useless...

What IOS Version are you on? I was on 15.3 however upgrading to 15.4 has resolved the issue for me. 

Hi

Did you resolve this? I'm getting the same thing and it's unusable!

Simon

Hi Simon,

i had to request a change in the model... can you try the reset to default as suggested by mark? maybe can help you

TG

Review Cisco Networking for a $25 gift card