cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1463
Views
10
Helpful
20
Replies

NEW CISCO ROUTER 4321 SETUP

menasmathematics
Beginner
Beginner
20 Replies 20

Leo Laohoo
VIP Community Legend VIP Community Legend
VIP Community Legend

marce1000
VIP Mentor VIP Mentor
VIP Mentor

 

 - Please  , elaborate on your question ,what is your specific-problem-need , what did you try , what does not work, etc...

 M.

The problem is, my router is very new from the shop, when i try to enter
configuration mode by using putty software, it doesn't allow me to do so.
The only message that is displayed is " CONFIG_P: configured
programmatically by process pnp agent discovery from console as vty0". When
I press "enter" button the same message repeats again and again. What
should I do then?


@menasmathematics wrote:
configured programmatically by process pnp agent discovery from console as vty0

What firmware is the router loaded with?  Autonomous IOS or SD-WAN?

The phrase above sounds like the router was purchased with SD-WAN image.  Converting it from SD-WAN to Autonomous IOS is possible but it is a major pain for someone who is not familiar.  

 

menasmathematics
Beginner
Beginner

it is   Autonomous IOS

menasmathematics
Beginner
Beginner

Can you help me please..@Leo Laohoo

menasmathematics
Beginner
Beginner

Can you help me please.

Go to enable mode and then post the complete output to the following commands: 

  1. sh version
  2. dir

IMPORTANT:  DO NOT post screenshots.

The problem is, It doesn't allow me to write any command. See the attached screenshot and advice please

 

20211016_140923.jpg

 

You.  Posted.  Screenshots.  

AM sorry. But I wanted to let you know what exactly hinders me from proceeding.
Help me please

 

Ok, last chance. 

  1. Power down the router. 
  2. Connect the console cable. 
  3. Power up the router. 
  4. Post the entire boot-up of the router. 

WARNINGDO NOT post screenshots.

It started booting but at the end it displayed "failed to initialize nvram" and "failed to initialize backup nvram" 
after few minutes it then displayed "SIM_ACQUISITION_TIMEOUT: [Cellular0/2/0]: SIM s lot 0 Acquisition Timer timeout !!"

 

It started booting but at the end it displayed "failed to initialize NV ram" and "failed to initialize backup NV ram" 
after few minutes it then displayed "SIM_ACQUISITION_TIMEOUT: [Cellular0/2/0]: SIM s lot 0 Acquisition Timer timeout !!"

 

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers