cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
368
Views
0
Helpful
2
Replies
Highlighted
Beginner

S3260 is not discovered on the 6332-16UP

we have a S3260 with a single server-single sioc. the 2 QSFP ports are connected to FI-A and FI-B but they are not detected. ports are orange in the UCSM page. ports of the FI are configured as server ports. any ideas?

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted

Hi Ahmed,

what cables are you using and on which ports? There was a bug in the last months that servers were not discoverd with passive DAC cables (QSFP-H40G-CU3M=).

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvp77042

If you hit that bug you have to connect KVM to the server and reset the VIC settings.

  1. Connect keyboard/monitor to the affected server
  2. [F8] to configure CIMC and enter IP address
  3. Connect mgmt port to network/laptop
  4. Access newly configured CIMC IP to access CIMC Web GUI
  5. Reset VIC to factory default (see attachment)

Hope this helps.

View solution in original post

2 REPLIES 2
Highlighted

Hi Ahmed,

what cables are you using and on which ports? There was a bug in the last months that servers were not discoverd with passive DAC cables (QSFP-H40G-CU3M=).

https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCvp77042

If you hit that bug you have to connect KVM to the server and reset the VIC settings.

  1. Connect keyboard/monitor to the affected server
  2. [F8] to configure CIMC and enter IP address
  3. Connect mgmt port to network/laptop
  4. Access newly configured CIMC IP to access CIMC Web GUI
  5. Reset VIC to factory default (see attachment)

Hope this helps.

View solution in original post

Highlighted

Thanks a lot for your support.
Content for Community-Ad
This widget could not be displayed.