cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
155
Views
0
Helpful
2
Replies
Beginner

Issue with Nexus [Port not response when connecting servers in 10G SFP port]

Hi Experts,

I am replacing a 2960 switch with N3K‑C3524P‑10GX. But the switch port is not responding when i connect the server. There was no configuration in 2960 switch. and I configured the below in nexus switch: [1 GLC-T is connected on Eth1/1 and others ports have cisco 10G-SR fiber module]

feature telnet
cfs eth distribute
feature ospf
feature udld
feature interface-vlan
feature hsrp
feature lacp
feature dhcp
feature vpc
feature lldp

interface Vlan1
no shutdown
ip address 192.168.5.126/24

interface Ethernet1/1
speed 1000
no shutdown

interface Ethernet1/2
no shutdown

interface Ethernet1/3
no shutdown

interface Ethernet1/4
no shutdown

interface Ethernet1/5
no shutdown

interface Ethernet1/6
no shutdown

interface Ethernet1/7
no shutdown

interface Ethernet1/8
no shutdown

interface Ethernet1/9
no shutdown

interface Ethernet1/10
no shutdown

ip route 0.0.0.0/0 192.168.5.30
ip route 192.168.50.0/24 192.168.5.240
ip route 192.168.60.0/24 192.168.5.240
ip route 192.168.70.0/24 192.168.5.240

 

Please advise me the soulution.

 

Thanking You-

Azizur

2 REPLIES 2
VIP Expert

Re: Issue with Nexus [Port not response when connecting servers in 10G SFP port]

Hi,

Is port e1/1 in up and up mode? Is vlan 1 interface up?

For testing, you can create a different vlan (i.e vlan10), add port e1/1 to it and move the IP to interface vlan 10 and test again.

HTH

 

Highlighted
Beginner

Re: Issue with Nexus [Port not response when connecting servers in 10G SFP port]

Dear Reza,

I found the same problem. Not only this client, my other clients are also faced the same issue when end device is connected with nexus. But if I connect the switching or routing device with nexus, it is working.

 

Thanks...

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
July's Community Spotlight Awards