cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1609
Views
0
Helpful
3
Replies

[RESOLVED] Cisco 3560G syst LED solid green, won't boot

Argh, I'm a sysadmin and I inherited a bunch of network equipment, some w/o login information. I was attempting a password recovery on a Cisco 3560G, which I have done successfully before. I disconnected power, pressed and held the Mode button, plugged power in, the syst LED went solid green after about 2 seconds instead of the usual 15, had putty open with a serial connection (Cisco serial to RJ45) to the console port, a brief message showed on the screen saying to press return, which I did, but nothing else happened. Eventually rebooted without holding in the mode key, but syst LED cam up solid green again

I've repeated the process with no luck, have even played around the with the mode button after reading on another thread that it could possibly be stuck, but no go, not getting any post information in Putty, nothing at all

Any suggestions to try? We were really wanting to replace this unit but needed to get into the config to see what was actually going on, but now I have no internet at our building and about 6 or so hours before people arrive to work, heh heh

Thanks in advance

3 Replies 3

Leo Laohoo
Hall of Fame
Hall of Fame

@MarcoBartholomew12745 wrote:

Cisco serial to RJ45


Are you using a USB-to-Serial adaptor?

No, it's the blue Cisco serial to console (RJ45) cable

marce1000
VIP
VIP

 

 - So , on power-up there is no boot sequence listed at all, check the baud-settings on your operator-terminal and or tap the space bar during boot, check if that helps.

 M.



-- ' 'Good body every evening' ' this sentence was once spotted on a logo at the entrance of a Weight Watchers Club !
Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community: