cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
1035
Views
10
Helpful
5
Replies

Debug ccsip message not showing output

willian.mattos
Level 1
Level 1

Hello, hope you are doing well.

 

I need some help to understand what is happening, after apply a debug ccsip message the only information that is displayed is: Sub Calling(TON=Abbreviated, NPI=Data, Data=, Length=49)
Sub Called(TON=National, NPI=Private, Data=dZP1c0, Length=3)

Monitor logging is level debugging and terminal monitor is enable, others debugs like debug voip ccapi inout and debug voip dialpeer inout shows the information normally.

 

Thanks in advance.

 

 

 

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

Scott Leport
Level 7
Level 7

Hi there,

 

Enable SIP on the gateway and try the debugs again.

 

 

View solution in original post

5 Replies 5

Scott Leport
Level 7
Level 7

Hi there, 

 

Is your router enabled for SIP and do you have any SIP configuration on it? 

What are you debugging? If it’s outbound calls from your CUBE, do you have SIP enabled on your dial-peer? 

<editing as I realized I posted in the wrong ccsip thread, I'm very sorry>

Hi @Scott Leport 

 

I did not pay attention for that but there is not a SIP configuration on it and I am trying to debug inbound and outbound calls.

Scott Leport
Level 7
Level 7

Hi there,

 

Enable SIP on the gateway and try the debugs again.

 

 

Hi @Scott Leport 

 

After applying the command  session protocol sipv2 on dial-peer the debug works normally. Thank you.