cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
4567
Views
3
Helpful
31
Replies
Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail

Just one VM per app (no subscriber).  It's for testing only.  Not sure if it matters but Unity 7.0 works like a champ with both CUCMs.  (It's not currently running though and they use different device names for the ports).

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail

FWIW, I run CUCM and CUC 7.1(3b)SU2 in VMWare without issues. I also have Unity 5 and Unity 7 running without issue as well...along with other apps. It is possible you're seeing an 8x w/7x bug but I suspect you may be seeing issues due to the CUCM 8x load as well. I haven't loaded 8.0 yet but it's on my to-do list.

Sent from my iPhone

Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail

I thought that too and tried it with CUCM 7.1.5 and it does the same thing.  I was hoping CUC 8 would fix whatever it is, but I can't get that installed.  The installer crashes and kicks out an error about auto negotiation on the eth0.  I've tried hard coding it, but that also fails.  Boo.

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail

VM support moving into 8x is quite different. Really, 7.1(5) is a bridge code between 7x and 8x which is something I typically avoid. It has things from 8x mashed in while also trying to tie up loose ends from 7.1(3). Give 7.1(3b)SU2 a shot on both apps. I suspect you'll have success as I have.  Only difference is I use VMWare server vs. ESX.

Sent from my iPhone

Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail

I'm not a 7.1.5 fan either.  I may try CUCM 7.1.3 and see if that will work for me.  Thanks for your help on this thread.

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail

No problem...stick with ES 26 which is the 7.1(3b)SU2 code I mentioned. I recommend it to all my customers (currently) and have had great success in all environments.

Sent from my iPhone

Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail

Upgraded CUC to the latest 7.1.3.  And built up a CUCM 7.1.3 server.  Same issue!  Argh!!

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail

I hate to bear the bad news but I think you have issues with ESX...not the apps. I know folks have these working on VMWare Server and ESXi.

Sent from my iPhone

Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail

Yeah, me too. It's probably because I am using an AMD processor and it can't find a certain file. Had a similar problem with IP Media Streaming App in CUCM that I had to fix by gaining root access.

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail

Well, good luck.  These kinds of details are pretty important and best if divulged early on in a thread.  It certainly helps steer where to look first when trying to identify an issue.

Hailey

Beginner

Re: Unity Connection Temp Fail - Conversation Manager Crashing

Hi,

I'm running a similar issue. We have CUCM 7.1(5) and CUC 7.1(3).

CUCM is running on a MCS 7825 but CUC is on ESX (Host on AMD).

Integration was working pretty well until Guys from our internal IT decide to upgrade ESX.

And now everything is working except when I enter the PinCode from the phone.

I mean i'm able to retrieve voicemessage through CUPC for instance...

When entering PinCode on IpPhone, all the voicemail port unregister for 15 secs and then back again.

I'm running sccp integration and it worked before ESX upgrade ^^

I'm now gonna move my Virtual Machine on Intel based host, I'll let you know.

Fabian

Highlighted
Participant

Re: Unity Connection Temp Fail - Conversation Manager Crashing

Hello,

i have the same issue with Unity Connection 7.1.x on VMWare Workstation 7.1.0 and an AMD processor.

It seems to be a bug / error in VMWare or AMD stack.

Kind regards,

Marcel Ammann

Highlighted
Advisor

Re: Unity Connection Temp Fail - Conversation Manager Crashing

It's AMD. Use Intel and you'll have better luck.

Sent from my iPhone

Highlighted
Beginner

Re: Unity Connection Temp Fail - Conversation Manager Crashing

Hello.

I am running CUCM System version: 7.1.2.20000-2

and also running UCONN Version 7.1.2.20000-140

I am having exact problem on this.

I am able to leave vmails and the MWI work fine.  When i try to check vmails i enter the PIN and press # and nothing happens after that but the TEMP FAILED message on the phone.

I am using vmware virtual machines and this was working fine last week.  The changes i did were in CUCM, i deleted the vmailports and then re-created them.  in unity nothing changed.

after this,  i have the problem.

i have also re-created virtual machine and same problem.

i believe there must be something in the database that may still be referencing old records of some sort.

when i use Remote Port Status Monitor i get to this point:

CallData, 1, CallerId=1060, CalledId=8000, RedirectingId=, Origin=16, Reason=1, CallGuid=A8593BA6D4774BFEB55061A45E784414, CallerName=, LastRedirectingId=, LastRedirectingReason=1024, PortDisplayName=PhoneSystem-1-001

Application, 1, 1060, AttemptSignIn

State, 1, 1060, State - AttemptSignIn.cde!Dummy

State, 1, 1060, Event is [NULL]

Application, 1, 1060, SubSignIn

Display, 1, 1060, Subscriber Sign-In

State, 1, 1060, State - SubSignIn.cde!AnswerPhone

State, 1, 1060, Event is [TrueEvent]

State, 1, 1060, State - SubSignIn.cde!AuthenticateUser

Application, 1, 1060, -->SubAuthenticate

State, 1, 1060, State - SubAuthenticate.cde!TryCounter

State, 1, 1060, Event is [NULL]

State, 1, 1060, State - SubAuthenticate.cde!GatherID

State, 1, 1060, Event is [FalseEvent]

State, 1, 1060, State - SubAuthenticate.cde!LoadSubscriberMinimalData

State, 1, 1060, Event is [NULL]

State, 1, 1060, State - SubAuthenticate.cde!GatherPIN

Application, 1, 1060, -->SubAuthenticatePW

State, 1, 1060, State - SubAuthenticatePW.cde!ValidatePwd

After this, as soon as i het the TEMP FAILED message on the phone, my remote port status monitor says that the connection to server was reset and it closes.
let me know if you guys find a solution.

Highlighted
Beginner

Re: Unity Connection Temp Fail

Hey,

Does anyone have any solution or a workaround for the above issue with AMD similar to the IPVMS workaround.

Thanks

CreatePlease to create content