ANNOUNCEMENT - The community will be down for maintenace this Thursday August 13 from 12:00 AM PT to 02:00 AM PT. As a precaution save your work.
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

122
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted
Participant

Cannot install OS on new UCS-E - Console keeps disconnecting untill installation stops

Hi,

 

We have some new Cisco UCS-E-160S-M3/K9 servers running in Cisco ISR 4000 routers.

I got access to the servers and am trying to install RHEL 7.4 on them.

In the console (tried both html and java) I map a local iso file and start the installation.

The installation starts normally but after a couple of minutes the console disconnects. When I reconnect I have to again map the iso file.

After 2-3 disconnects the installation gives up and stops.

 

Am I doing something wrong? What is the correct way to deploy an OS on the UCS-E-160S-M3/K9?

 

Best regards.

1 REPLY 1
Highlighted
Cisco Employee

Re: Cannot install OS on new UCS-E - Console keeps disconnecting untill installation stops

Hi,

 

The process looks correct.

The issue could be connectivity drop while using VPN and RDP sessions there are possibilities of latency or connectivity drop which can cause the server to hang in the middle and try reconnecting. 

 

Try to push the firmware from a local machine (Same network to this server) and see if it works.

 

Installing the Operating System or Hypervisor: https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/e/gs/guide/b_Getting_Started_Guide/b_3_x_Getting_Started_Guide_chapter_0111.html#concept_AC4EC4E9FA3F4536A26BAD49734F23D0

 

Regards,

Akash

 

 

 

Content for Community-Ad