cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
178
Views
0
Helpful
5
Replies
Highlighted
Beginner

getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

HI,

I'm getting below while running non gadget sample , would you please advise

jabberwerx.js:5581 POST https://hq-uccx.abc.inc:8445/http-bind 404 (Not Found)

jabberwerx.js:5581 XHR failed loading: POST "https://hq-uccx.abc.inc:8445/http-bind".

jabberwerx.js:8035 closed: <stream:error xmlns:stream="http://etherx.jabber.org/streams"><service-unavailable xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:xmpp-streams"/></stream:error>
jquery-1.9.1.min.js:2970 PUT https://hq-uccx.abc.inc:8445/finesse/api/User/Agent002 401 (Unauthorized)

jquery-1.9.1.min.js:2970 XHR failed loading: PUT "https://hq-uccx.abc.inc:8445/finesse/api/User/Agent002".

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Cisco Employee

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

Hi,

The http-bind should be port 7071 and not 8445. I think the proxy isn't set up correctly since you mentioned other issues in another post.

Thanx,
Denise
5 REPLIES 5
Cisco Employee

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

Hi,

The http-bind should be port 7071 and not 8445. I think the proxy isn't set up correctly since you mentioned other issues in another post.

Thanx,
Denise
Beginner

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

thanks for your reply, there is another issue about authentication , i think it needs token, would you please advise

PUT https://hq-uccx.abc.inc:8445/finesse/api/User/Agent002 401 (Unauthorized)

Cisco Employee

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

Are you passing in the username of Agent002 with the right password ciscopsdt in the form? Finesse uses basic auth so it is username:password combo.

 

Thanx,

Denise

Beginner

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

We have solved the problem by changing port problematically inside jabberwerx library to be 7443 instead of 8445. so the bind completed successfully , but we are not able to login getting below response

[1564080142079] [MYEVENT] <Update>
<data>
<apiErrors>
<apiError>
<errorData>0</errorData>
<errorMessage>CF_GENERIC_UNSPECIFIED</errorMessage>
<errorType>Generic Unable To Login</errorType>
</apiError>
</apiErrors>
</data>
<event>put</event>
<requestId></requestId>
<source>/finesse/api/User/Agent002</source>
</Update>

 

Cisco Employee

Re: getting http-bind 404 (Not Found) while running non gadget sample

Hi,

 

Unfortunately, the error message isn't too helpful.

 

1) Check to see if the issue is the API request vs an issue on the server. Use postman or some sort of REST API tool with Adium/Pidgin to make the request manually. https://developer.cisco.com/docs/finesse/#!usersign-in-to-finesse

2) If #1 is giving the same error, take a look at the Finesse webservices logs to see why there is an error. 

 

Thanx,

Denise

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
July's Community Spotlight Awards