cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

AMA-CUCM Troubleshooting: Best Practices for Reading Trace Files

122
Views
0
Helpful
1
Replies
Beginner

MediaSense API subscribeToEvents

I'm using the Cisco MediaSense API to subscribeToEvents.

I use this URL: https://10.10.20.64:8440/ora/eventService/event/subscribeToEvents
this content type: application/json
this header: JSESSIONID: 23476F529F436D71E667AF97D91B0BFC (I got this from my valid login)
this body:
{
   requestParameters: {
                        "subscriptionType": "http",
                        "subscriptionUri": "http://192.168.166.9/VOWebApi/voRest",
                        "subscriptionFilters": ["RECORDING_EVENTS"]
                      }
}

Everything works great for wiring up the event. It gives me this response:

{"responseMessage":"Success: Your request was successfully completed.", "responseCode":2000, "responseBody": {  "subscriptionFilters":   ["SESSION_STARTED_EVENT","SESSION_UPDATED_EVENT","SESSION_ENDED_EVENT"],   "subscriptionId":"hSkh86eTThyI8Kp1" }}

However, I only seem to get 'SESSION.STARTED_EVENT' and no 'SESSION_ENDED_EVENT'.

When I start a call I get this message at my receiving mechanism of http://192.168.166.9/VOWebApi/voRest.

{"eventBody":{"sessionState":"ACTIVE","callControllerType":"Cisco-CUCM","sessionId":"41159fa62dce11","urls":[{"rtspUrl":"rtsp://10.10.20.64/41159fa62dce11"}],"sessionStartDate":1485964500541,"tracks":[{"trackStartDate":1485964500541,"codec":"G722","trackNumber":1,"trackMediaType":"AUDIO","participants":[{"participantStartDate":1485964500541,"deviceRef":"1001","isConference":false,"xRefCi":"20799983","deviceId":"SEP5067AEE068D6"}]},{"trackStartDate":1485964500541,"codec":"G722","trackNumber":0,"trackMediaType":"AUDIO","participants":[{"participantStartDate":1485964500541,"deviceRef":"1006","isConference":false,"xRefCi":"20799984","deviceId":"SEP9C57ADF573DE"}]}],"callControllerIP":"10.10.20.1"},"eventType":"SESSION_EVENT","eventAction":"STARTED"}

But when I hang up the call, I do not get anything else. On next call, I get another started and so on. All starts no stops.

Ideas/Thoughts? Thank you.

Everyone's tags (1)
1 REPLY 1
Collaborator

Try posting here: https:/

Try posting here: https://communities.cisco.com/community/developer/recordings

regards

Chintan

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
August's Community Spotlight Awards