cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
606
Views
0
Helpful
1
Replies

MX300 Gen2 won't register to UCM [485 ambigious]


I'v just installed a MX300Gen2 which will not register to UCM.

Running UCM 9.1.1.20000-5 and just installed the latest Device Pack to be sure.

There's allready a SX20 registered to the UCM. MX300 is almost exactly the same but keeps giving Failed: 485 Ambigious and I don't know why.

Though that there was perhaps a difference in device type between MX300 and MX300Gen2 but the Dev-Pack should have solved it (still seeing just one).

Difference between SX20 and MX300Gen2 is that the SX20 is running TC6.3.0 and the MX300Gen2 is running TC7.0.2

Please advise

1 REPLY 1
keglass
Rising star

This community does not provide technical support and is not staffed with technical support experts. I recommend you post this and future technical support questions to the Cisco Support Community (https://supportforums.cisco.com/index.jspa) where our Cisco technical support experts provide assistance. Another option is to open a ticket with the Cisco Technical Assistance Center (www.cisco.com/go/support) to get expert debugging assistance.

We do encourage you to participate in the Cisco Collaboration Community and to also join our Cisco Collaboration User Group program!  In the community, we encourage your discussion/sharing around collaboration topics and Cisco Collaboration Solutions, including business and IT requirements, industry trends, process, culture/organization issues, how collaboration can be used to transform businesses, vendor selection, adoption, training, architecture, licensing, and product features/functionality. If you are a customer or partner, you can also join the user group program to be eligible for member-only events and influence product direction.

We hope to hear from you again.

Kelli Glass

Moderator for the Cisco Collaboration Community

Create
Recognize Your Peers
Content for Community-Ad