cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Welcome to the Cisco Small Business Community

Have a question? Click on a topic board below to get started in the community.

887
Views
0
Helpful
4
Replies
Steven Howes
Beginner

Buggy handling of 'InputFlags' in XML browser

Hi,

 

The spa50x phones appear to ignore the 'InputFlags' on 'InputItem's in the XML browser. For example:

 

 

<CiscoIPPhoneInput>
     <Title>Contact Edit</Title>
     <URL>http://172.16.0.25/xml/directory/editsave.php?bugs=&amp;mac=&amp;contactid=</URL>
     <InputItem>
          <DisplayName>Name</DisplayName>
          <QueryStringParam>name</QueryStringParam>
          <InputFlags>U</InputFlags>
          <DefaultValue></DefaultValue>
     </InputItem>
     <InputItem>
          <DisplayName>Business</DisplayName>
          <QueryStringParam>Business</QueryStringParam>
          <InputFlags>T</InputFlags>
          <DefaultValue></DefaultValue>
     </InputItem>
tValue></DefaultValue>
     </InputItem>
</CiscoIPPhoneInput>

 

 

That should allow letters in the first field, and 'telephone digits' (0-9,#,*) in the bottom one. Infact, the SPA504G I have on 7.4.7 lets me enter anything in either. This makes it lengthy to type a phone number as i have to press each digit several times..

 

The same code works fine on a 7970. Is this a known defect?

 

S

4 REPLIES 4
Steven Howes
Beginner

I guess not..

Is there any additional debug information I could provide? I'm happy to put this XML on a public server if someone wanted to see if they get the same issue.

Thanks.

nseto
Frequent Contributor

Hi, this has been verified as a bug and will be addressed.

Entered as bug, CSCtn32482

nseto
Frequent Contributor

Steve, please send me an email to nseto at cisco.com.  I want to give you a test version to verify that the issue is fixed to your satisfaction and it will be in the next release.  Thanks.

This widget could not be displayed.