cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
836
Views
10
Helpful
6
Replies
Highlighted
Beginner

S170 Web Security Appliance - downloads are slow

Hi,

we are currently implementing a Cisco S170 Web Security Appliance. Currently there are only a few test-users connected to this applicance but we have massive performance issues. Websurfing seems to be fast but downloads are very slow. When downloading a large file, for example, we get only 300kbit/s instead of 6Mbit/s without the appliance.

What could be the reason?

Kind regards

1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Highlighted
Cisco Employee

Hi

Hi

Thanks for reaching out,  Can you please open a TAC case so we can further investigate.  recently we have filed defect # https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCuy64732 effect S170 performance running 9.0.1-162 build.

We will be able to verify it quickly once the TAC case open with the remote access enabled,

Thanks

Zack

View solution in original post

6 REPLIES 6
Highlighted
Cisco Employee

Hi

Hi

Thanks for reaching out,  Can you please open a TAC case so we can further investigate.  recently we have filed defect # https://bst.cloudapps.cisco.com/bugsearch/bug/CSCuy64732 effect S170 performance running 9.0.1-162 build.

We will be able to verify it quickly once the TAC case open with the remote access enabled,

Thanks

Zack

View solution in original post

Highlighted
Beginner

I have opened a TAC case.

I have opened a TAC case.

Thanks Wolfgang

Highlighted
Beginner

Hi,

Hi,

we are experiencing the same symtoms. The bug page says it is fixed, but how do I get this fix? Will there be an update available?

Thanks

Sebastian

Highlighted
Beginner

Hi,

Hi,

same symtoms here. I opened a Support case 3 minutes ago. I think thats the right way....

Highlighted
Beginner

answer from Cisco:

answer from Cisco:

This performance defect fixed in next version patch 9.1.1 which should be published by the end of April , at time being you can follow workaround by increasing update interval/disable Sensor base / Disable reporting OR revert your appliance to lower version.

Highlighted
Beginner

Hi,

Hi,

did anyone get a fix yet?

It's been two month now and the webinterface still says no update available.

Thanks