cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
876
Views
50
Helpful
3
Replies

SX20 MRA Registration

scr.sybex1
Beginner
Beginner

Dear

I have 60 SX20 on Branches, and CUCM 11.5 and CUP 11.5, Expressway 12.7 that Oauth Authentication is in disable state.

the cucm cluster security mode is mixed mode.

the problem is that when i want to register sx20 through mra to cucm the following error that is in attachment is shown and when i change the procotol from tls to tcp the error is "Cannot Get Config from edge server"

another thing that i found in cisco log analyzer tool is that, the expressway-e cannot verify sx20 certificate. (why the expressway is validating sx20 certificate, is there anyway that i can't disable client certificate validation on expressway.)

attach the expressway-e/c log on the meesage.

appreciate if someone could help me to find the cause of this issue.

3 Replies 3

Oleksandr Yurchenko
Rising star
Rising star

Hello,

First, you need resolve NTP issue from your screenshot. You can't use TLS whithout correct NTP. Does your MRA mode work early ? May be for jabber ? Do you add certificate to SX20? Does your SX20 has encryption key ?

 

The problem solve by upgrading sx firmware.

Roger Kallberg
VIP Expert VIP Expert
VIP Expert

Duplicate post.



Response Signature


Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers