cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements

Cisco Community Designated VIP Class of 2020

250
Views
0
Helpful
1
Replies
Highlighted
Beginner

Problem with T1 Circuit

Hello,

I encounter a problem that I am unable to resolve. So I was wondering if you guys can help me with it. I have a T1 and the ISP is ATT. So here is the config:

Old Configuration:

Router 1:



Router 2:
Cisco 2821
Cisco 2821
HWIC-1DSU-T1
HWIC-1DSU-T1










New Config.


Router 1:

Router 2:
Cisco 2911
Cisco 2911
VWIC3-2MFT-T1/E1
HWIC-1DSU-T1

So when I replaced the routers, the T1 went down hard. I had ASI alarms I couldn't ping Router 2. I was able to get to Router 1 becuase P0 goes to other site and P1 goes to Router 2. So what I ended up doing is install HWIC-1DSU-T1 in Router 1 and I was able to ping Router 2. But I couldn't make Router 1 using the VWIC3-2MFT-T1/E1 to ping Router 2. I have similar configuration on other sites, where we use these the same models cards and routers.

Thanks in advance.

Everyone's tags (2)
1 ACCEPTED SOLUTION

Accepted Solutions
Contributor

Re: Problem with T1 Circuit

I doubt you'll get much help until you post some configs and some diagnostics.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

View solution in original post

1 REPLY 1
Contributor

Re: Problem with T1 Circuit

I doubt you'll get much help until you post some configs and some diagnostics.

Sent from Cisco Technical Support iPad App

View solution in original post

CreatePlease to create content
Content for Community-Ad
FusionCharts will render here