cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
692
Views
0
Helpful
1
Replies

mixed content error

We have our UCCX server which in running in production .We have created one Finesse Gadget ,which is rendering one html page and calling one RESTFul Post webservice from within.

But the RESTFul ws is on UAT environment and getting invoked over http protocol .

Once we do the testing we will use same webservice from production environment and it would be on https.

When testing this webservice on UAT environment i.e. over http, we are getting Mixed Content error. Attaching screenshot fyr .

Please tell  how can I test this webservice from my finesse gadget?

GauravKishore0360_0-1598599453482.jpeg

 

1 Accepted Solution

Accepted Solutions

dekwan
Cisco Employee
Cisco Employee

Hi,

 

The only suggestion I have is to allow mixed content via your browser. Based on the screenshot I think you are using chrome. Here is a stackoverflow link for Chrome: https://stackoverflow.com/questions/18321032/how-to-get-chrome-to-allow-mixed-content/27395465

 

Thanx,

Denise

View solution in original post

1 Reply 1

dekwan
Cisco Employee
Cisco Employee

Hi,

 

The only suggestion I have is to allow mixed content via your browser. Based on the screenshot I think you are using chrome. Here is a stackoverflow link for Chrome: https://stackoverflow.com/questions/18321032/how-to-get-chrome-to-allow-mixed-content/27395465

 

Thanx,

Denise

Getting Started

Find answers to your questions by entering keywords or phrases in the Search bar above. New here? Use these resources to familiarize yourself with the community:

Recognize Your Peers