cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
Announcements
411
Views
0
Helpful
4
Replies
Highlighted
Beginner

4321 with UCSE 140N for CUE virtual

Hello 

 

I have small inquiry regarding 4321 with ucse140N for cue 9.0.x virtual

My scenario which i am trying to achive is

 

Gi 0/0/0

Gi 0/0/0.100 - - - xyz vlan

Gi 0/0/0.120 - - - abc vlan

Gi 0/0/0.104 - - - svi 172.23.104.2 + (voice phones, cimc n esxi, cue ip)

 

 

ucse subslot 2/0

imc ip add 172.23.104.5/24

Imc-port dedicated

 

ucse 0/2/0

ip unnumbered gi 0/0/0

Negotiate auto

Switchport mode trunk

 

ucse 0/2/1

Negotiate auto

Switchport mode trunk

 

ip route 172.23.104.5 255.255.255.255 ucse 0/2/0 - - - cimc (even no need bcz of dedicated port) 

ip route 172.23.104.6 255.255.255.255 ucse 0/2/0 - - - esxi

 

SW - - - CME gi 0/0/0

SW - - - ucse ge2

SW - - - laptop

 

My problem is unable to ping and access esxi after all this. Cimc n router sub interface ping is ok from laptop. Even unable to ping esxi from router

 

M i missing something or something wrong with this

 

Pls advice

 

 

 

 

 

 

 

4 REPLIES 4
Highlighted
Cisco Employee

Check this -
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/e/3-1-1/gs/guide/b_Getting_Started_Guide/b_3_x_Getting_Started_Guide_chapter_0100.html#topic_E68294EA75DB43619A05739814C168DB

Related docs towards the bottom for OS as well.

Nipun Singh Raghav
"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them"
Highlighted

Hello N

 

Yes i saw that doc but my problem and even in this doc with sub interfaces  its not mentioned. In my scenario if sub interfaces are there i am not able to reach esxi. I tried everything

But if removersub interface and with normal int settings. I am able to reach esxi n ping etc but only with sub interfaces its not happening n i cracked my head with everything. I dont know why

 

Highlighted

I don't have a lot of exp configuring these. I have done a couple of them though but never used sub interfaces. I have instead used NIM-SSD for 4k service container and they work fine using sub-interfaces for virtual service.
Check the following and specifically the the NCE connection section. It talks about the traffic flow to/from OS/application -
https://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/e/3-1-1/gs/guide/b_Getting_Started_Guide/b_3_x_Getting_Started_Guide_chapter_01000.html#task_434578C0609541DB94879F3A1EF36A1B

I would open up a TAC case to see if it is a limitation or something.


Nipun Singh Raghav
"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them"
Highlighted

Yes pls if you open tac internally, looks like some limitation

 

 

Content for Community-Ad