cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
cancel
469
Views
20
Helpful
13
Replies
ittechk4u1
Enthusiast

Guest Portal issue

Hello Experts,

 

I am facing an issue with guest portal(Customized) which is on cisco WLC..

 

Virtual interface IP: 1.1.1.1

DNS host name: guest.xyz.com

 

Issue: Portal pops up on mobile or laptop and then disappears after 5 seconds.

 

What could be the reason ?

 

Thanks in advance

2 ACCEPTED SOLUTIONS

Accepted Solutions

did you installed SSL cert properly ?

 

did you change the virtual IP address to 192.0.2.1 ?

 

Regards

Dont forget to rate helpful posts

View solution in original post

I can only see the issue here with cert!!

 

Ok can you upload a new wildcard certificate and test again ?

 

Regards

Dont forget to arte helpful posts

View solution in original post

13 REPLIES 13
marce1000
VIP Advisor

 

 - Check the portals-connected webserver-logs , specially error-logging.

 M.

Portal is on WLC itself.

 

I tried to to debug on wlc but there are no logs!!

 

 

 

 - As I recall the mentioned virtual ip is discouraged these days :

                https://en.wikipedia.org/wiki/1.1.1.1

 M.

frost_michael
Beginner

Change 1.1.1.1 to 192.0.2.1 but I dont think that's the issue -  check your pre-auth ACLs to make sure they block connectivity - the device web connectivity test may be able to reach their self-check server IP and close the portal down because it thinks they have internet access.

There is no pre auth. I am using portal on WLC itself and user auth on cisco ise.

ittechk4u1
Enthusiast

Update: I changed the virtual IP address to 192.0.2.1  and still issue persist..

 

Any solution ?

any ideas ?

did you installed SSL cert properly ?

 

did you change the virtual IP address to 192.0.2.1 ?

 

Regards

Dont forget to rate helpful posts

View solution in original post

yes I installed SSL certificate one year ago and it was working till 3 weeks ago!!

 

yes I also changed the virtual ip address to 192.0.2.1 but still problem is there.

 

 

What else I can do to resolve the issue ?

I can only see the issue here with cert!!

 

Ok can you upload a new wildcard certificate and test again ?

 

Regards

Dont forget to arte helpful posts

View solution in original post

Ok I will try to upload a new certificate and get back to you.

 

Thank you!

 

 

Hi Sandeep,

 

I updated the new wildcard certificate on WLC and now problem resolved.

 

I got to know that old certificate was invoked due to some reasons.

 

Thanks for your help.

 

Glad to help.

 

Thanks for rating

Content for Community-Ad